Baby
Barneutstyr og klær

Barnas Hus

Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn!

Barnas Hus er Norges ledende barneutstyrskjede innenfor barneklær og babyutstyr, fra nyfødt og opp til 10 år. Vi er et norsk selskap som forhandler kjente merkevarer som bl.a  Bugaboo, Emmaljunga, Stokke, BeSafe, Cybex, Maxi-Cosi, Reima, Joha, Voksi og Ergobaby.

Klesmerke Reflex er vårt eget merke som siden starten av 1993 har designet funksjonelle og komfortable barneklær. Med fokus på ullklær og yttertøy som brukes i barnehage og på fritiden er Reflex det vi kaller «barnas arbeidstøy». Vi er stolte over at Reflex har svært høy kjennskap blant norske småbarnsforeldre, og vi er vårt ansvar bevisst – vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre oss for å lage så slitesterke, holdbare og bærekraftige klær som mulig.

Vi har også vårt eget merke innenfor barneutstyr – Yngri. Her finner du produkter som barnevogner, triller, tilbehør til vogn/bilstol, leker, matstoler og mye mer.

Vi setter vår stolthet i vår produktkunnskap og våre butikkansatte får kontinuerlig opplæring slik at de skal kunne tilby deg den beste hjelpen når du kommer til oss. Velkommen skal du være!